Leidschendam - Gezocht - Moord Hasin Tahiri Leidschendam

Leidschendam - Gezocht - Moord Hasin Tahiri Leidschendam

Op 3 september 2014 is de toen 28- jarige Hasin Tahiri doodgeschoten in de Gravin Marialaan in Leidschendam. Hoewel er destijds heel snel mannen van 22 en 28 uit Katwijk en Leidschendam werden aangehouden, werden ze nooit veroordeeld.

Hasin was kort daarvoor ontvoerd door twee mannen vanaf de Lariksrode in Leiden. Naar het vuurwapen is de afgelopen jaren uitgebreid gezocht maar is nooit gevonden. Onlangs is er nieuwe informatie ontvangen dat er mensen weten wat er met dat wapen is gebeurd. Dus daar doen we nog meer onderzoek naar. De afgelopen jaren zijn we het beeld van Hasin Tahiri wel aan het bijstellen. Hij was ooit betrokken bij wat criminele activiteiten, maar in de periode voor zijn dood zorgde hij vooral voor zijn kinderen wanneer zijn vrouw werkte. Dus als mensen weten welk conflict er rond hem speelde, dan is die informatie nog altijd heel waardevol. Samen met hopelijk nieuwe uitkomsten uit het onderzoek kunnen we dan hopelijk eindelijk de zaak oplossen.                                                            


Herkent u de verdachten of heeft u andere informatie over deze zaak? De recherche komt graag met u in contact via de gratis opsporingstiplijn 0800-6070. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Voor een vertouwelijk gesprek kunt u contact opnemen met het Team Criminele Inlichtingen 06-57876279. 


Wed Sep 03 00:00:00 CEST 2014
Leidschendam

gezocht