Barneveld - Woningoverval in onderzoek

Barneveld - Woningoverval in onderzoek

In de nacht van vrijdag 9 op zaterdag 10 augustus vond rond 02.40 uur een woningoverval plaats op De Hoven. Twee mannen kwamen de woning binnen en bedreigden de bewoners met een mes. Ze doorzochten de woning en namen meerdere goederen weg, waaronder geld. Vervolgens zouden ze er rennend vandoor zijn gegaan. De recherche heeft de zaak in onderzoek en vraagt getuigen om zich te melden.

Oost-Nederland

Een 46-jarige man deed aangifte van bedreiging. Na de melding keek de politie in de omgeving naar de verdachten uit en de recherche en forensische opsporing deden onderzoek in de woning. Een 50-jarige vrouw, die verwondingen opliep, deed aangifte van diefstal met geweld.

Op dit moment is de politie bezig met een buurtonderzoek.

Van de verdachten is het volgende signalement bekend: twee getinte mannen, beiden in het zwart gekleed, de een ca 1.90m lang, normaal tot gespierd postuur en kort zwart haar (kalend); de ander ca 1.70m lang, normaal postuur en droeg een petje.


Getuigenoproep

Getuigen van de woningoverval of mensen die iets verdachts in de omgeving hebben gezien of gehoord of anderszins informatie hebben die voor het onderzoek van belang kan zijn, worden verzocht om contact op te nemen met de Districtsrecherche in Arnhem op 0900-8844. Anoniem informatie doorgeven kan ook via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

2019355021 ^MJV