Capelle a/d IJssel - Getuigen gezocht van babbeltruc

Capelle a/d IJssel - Getuigen gezocht van babbeltruc

Een 64-jarige dame uit Capelle a/d IJssel werd vrijdagavond 5 mei slachtoffer van een babbeltruc in haar woning aan de Fuutlaan. Eerst één man en later een tweede drongen met een smoes haar woning in. Zij doorzochten de woning, ook is het slachtoffer geduwd. Gelukkig raakte zij niet gewond maar ze is uiteraard erg geschrokken. De politie doet onderzoek middels een sporen- en buurtonderzoek. Ook vraagt zij getuigen zich te melden.

Rond 21.45 uur gebaarde een meneer met drukke gebaren dat het slachtoffer de deur voor haar moesten openen. Ietwat overrompeld opende het slachtoffer de deur waarop zich al snel een tweede man aandiende. De mevrouw vertrouwde het niet en wilde hulp inschakelen met haar telefoon. Dit luke niet waarna de vrouw wilde vluchten naar haar buren. Toen werd het slachtoffer tegengehouden. De twee verdachten doorzochten de woning maar het werd ze te heet onder de voeten waarop zij woning verlieten. Ze lieten de vrouw niet gewond maar uiteraard wel erg van streek achter.

De politie doet onderzoek en op zoek naar de verdachten. Zij hebben hetvolgende signalement:
Verdachte 1: lichtgetint, ongeveer 30 jaar, 1.80 lang en een gezet postuur. Hij droeg een lichte polo en spijkerbroek

Verdachte 2: lichtgeting, ongeveer 40 jaar, klein en slank postuur. Droeg een groene baseballpet.

 

Getuigen gezocht
De politie is uiteraard op zoek naar deze twee mannen en kan daarbij uw hulp goed gebruiken. Heeft u iets gezien in de omgeving van de Fuutlaan of bent u zelf misschien ook benaderd bij uw woning? De politie komt graag met u in contact. Dit kan via onderstaande opties.