Zeist - Gezocht - Handgranaat op terras gegooid

Bij een café in de Egelinglaan in Zeist vernielt iemand een ruit van het terras en gooit iemand een handgranaat naar binnen het terras op. Gelukkig ontploft die niet. De politie zoekt de nog onbekende verdachte of verdachten. Vaak helpt dan een tip. Door informatie met ons te delen, werkt u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dáár is de politie voor, altijd!

Bekijk het filmpje van ons YouTube-kanaal. Het is een fragment van deze zaak uit de aflevering van 10 april 2019 van het tv-programma Bureau Hengeveld van RTV Utrecht.

Het gebeurt in de nacht van maandag 1 op dinsdag 2 april 2019 en een voorbijganger ondekt het 's ochtends rond 08.40 uur. In verband met het explosiegevaar zet de ingeschakelde politie de omgeving af en de Explosieven Opruimingsdienst komt de granaat onschadelijk maken.


  • Heeft u in de periode voor dinsdag 2 april 2019 iets opvallends in of in de omgeving van het café gezien dat te maken zou kunnen hebben met deze zaak?
  • Heeft u gezien dat de ruit van het terras werd vernield en de handgranaat naar binnen werd gegooid?
  • Weet u misschien wie er verantwoordelijk is of zijn voor het gooien van de handgranaat?
  • Weet u misschien wat de aanleiding is voor het gooien van de handgranaat?

Twijfel dan niet, maar bel gratis de Opsporingstiplijn van de politie 0800-6070. Of gebruik het formulier op deze pagina om uw tip bij de politie te melden.  Als u uw naam liever niet wilt zeggen, meld uw informatie dan anoniem. Bel gratis 0800-7000 of gebruik het  online formulier van Meld Misdaad Anoniem.


2019095326
Tue Apr 02 00:00:00 CEST 2019
Zeist

gezocht