Zundert - Man met nepvuurwapen aangehouden

Zundert - Man met nepvuurwapen aangehouden

Na een anonieme tip is er dinsdag 30 november 2021 een verdachte aangehouden met een vuurwapengelijkend voorwerp. Uit onderzoek bleek het te gaan om een nepvuurwapen.

Naar aanleiding van de tip is er ’s middags uitgebreid onderzoek gedaan en werd duidelijk dat de verdachte zich aan de Lavendelring zou bevinden. Agenten zijn de woning binnengedrongen en hebben een 32-jarige verdachte uit Zundert aangehouden. Bij doorzoeking is het nepvuurwapen aangetroffen. Ook hebben agenten een kleine hoeveelheid drugs in beslag genomen. De verdachte is meegenomen naar de politiecel voor verder onderzoek en verhoor.

Ik wil anoniem iets melden
Het kan zijn dat u iets wilt melden over een ernstig misdrijf zonder dat uw naam bekend wordt, bijvoorbeeld omdat u de dader kent.

U kunt iets melden zonder uw naam of adres op te geven bij Meld Misdaad Anoniem via 0800 - 7000 (gratis). U kunt daar ook iets online melden en toch anoniem blijven. Via Meld Misdaad Anoniem krijgt de politie informatie en kunt u helpen om uw omgeving veiliger te maken.
Team Criminele Inlichtingen
Wilt u informatie over een ernstig misdrijf vertrouwelijk melden? Belt u dan naar Team Criminele Inlichtingen via  088 - 661 77 34.