Zwolle - Politie zoekt beelden van mishandeling agenten tijdens ongeregeldheden in Zwolle

Zwolle - Politie zoekt beelden van mishandeling agenten tijdens ongeregeldheden in Zwolle

Maandagavond 25 januari was het erg onrustig in de binnenstad van Zwolle. Op de overgang van de Melkmarkt naar het Rodetorenplein kwam het tussen 20.30 en 20.45 uur zelfs zover dat een groep jongeren zich met stenen tegen agenten in een auto keerden. Een steen ging door de ruit, in het gezicht van de collega. De politie vraag iedereen die maandagavond op de Melkmarkt/Rodetorenplein was of daar woont en over camerabeelden beschikt tussen 20.30 en 20.45 uur om die te uploaden via onderstaand tipformulier.

Dinsdag 26 januari werden twee minderjarige jongens aangehouden in verband met de mishandeling en meer aanhoudingen worden niet uigesloten. Om goed onderzoek te kunnen doen, heeft het rechercheteam een zo volledig  mogelijk beeld nodig en daarom ontvangt het team graag camerabeelden van maandagavond vanaf de Melkmarkt/Rodetorenplein tussen 20.30 en 20.45 uur.Ook als hierop niet het gooien met de stenen te zien is, krijgt het team graag de beelden.

Heb je geen beelden, maar wel informatie over deze mishandeling? Neem ook dan contact op! Anoniem informatie doorgeven mag natuurlijk ook: 0800-7000.

 

^MB