Meerssen - Gezocht - Wie herkent deze overvallers?

Het is dinsdag 25 augustus rond 17.00 uur als twee personen een scooterzaak op Tussen de Bruggen in Meerssen overvallen. Terwijl één verdachte 200 meter verderop op de Holstraat op een scooter staat te wachten, dringt de andere verdachte bewapend met een vuurwapen de scooterzaak binnen. De medewerker die op dat moment in de zaak aanwezig is, vlucht daarop naar de werkplaats. De verdachte verlaat zonder buit de zaak en gaat er met de medeverdachte op de scooter vandoor.

De verdachten reden op een rode scooter met een opvallend grote aluminium uitlaat zonder kentekenplaat. De verdachten zijn met de scooter gevlucht via de Klinkenberg, Holstraat, Eburonenstraat, Kuilenstraat en zijn toen vermoedelijk weer de Klinkenberg richting Maastricht opgereden.

De verdachte die tevens de scooterzaak binnendrong, droeg een opvallende zwartgrijze helm met aan de rechter zijkant een rood vlak met een wit figuur. Op de linkerzijde van de helm waren grijs met blauwpaarse vlammen te zien.

Heeft u de verdachten die dinsdagmiddag rond 17.00 uur in Meerssen danwel Maastricht gezien? Of heeft u meer informatie over het voertuig, danwel over de verdachten zelf? Neem dan contact met ons op via 0900-8844, via onderstaand tipformulier of anoniem via 0800-7000.


2020136561
Tue Aug 25 17:00:00 CEST 2020
Meerssen

gezocht