Tuinverzorging STS - Albert van der Smit
Hoogeveen
Albert van der Smit
Tel. 0528 23 41 75
albert@tuinverzorging-sts.nl
Tuinverzorging STS - Edwin ter Stege
Dedemsvaart
Edwin ter Stege
Tel. 0523 61 75 04
edwin@tuinverzorging-sts.nl

Uw tuin in goede handen!

Het plezier van tuinieren is iets dat we allemaal waarderen, of we nu hard aan het werk zijn of gewoon ontspannen. Zoekt u een veelzijdig tuinverzorgingsbedrijf? Kies voor Tuinverzorging STS en ervaar uw tuin op een manier die u nog nooit eerder heeft meegemaakt. We zijn vernieuwend, betrouwbaar en betaalbaar. Laat u inspireren door deze sfeerfoto’s en geniet van de diverse tuinen in onze portfolio. Zonder twijfel zult u ideeën opdoen voor uw eigen (bedrijfs)tuin.

Tuinverzorging STS is een professioneel hoveniersbedrijf met twee vestigingen: één in Hoogeveen, Drenthe en de andere in Dedemsvaart, Overijssel. Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van tuinen voor particulieren met vakmanschap en passie. Daarnaast hebben we ook ruime ervaring in het onderhouden van bedrijfstuinen. Ons bedrijf is officieel opgericht in 2002.

Op onze website vindt u een overzicht van de diensten die wij aanbieden. Dit varieert van tuinontwerp tot aanleg, en van onderhoud tot vele andere diensten.

Tuinverzorging STS is uw go-to bron voor tuininspiratie en uitvoering! Onze slogan luidt: “Voor rust en eenvoud in uw tuin!” Bij ons kunt u rekenen op creativiteit, betrouwbaarheid en betaalbaarheid.

We hopen dat u geniet van uw digitale verkenning van onze tuinen. Maar natuurlijk is een persoonlijke kennismaking nog veel beter. Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We komen graag naar u en uw tuin toe.

Schrijf & Win actieIn het belang van uw tuinplezier!

Albert van der Smit
Hoogeveen, Drenthe

Edwin Ter Stege 
Dedemsvaart, Overijssel

Tuinverzorging STS - TuinKeur Gecertificeerd
 
Doe mee met de schrijf & Win actie van Tuinverzorging STS