Alle zonwering en terrasoverkappingen vindt u bij Kroezon. Dankzij Kroezon kunt u optimaal genieten van de zon!

Al onze zonwering en overkappingen maken wij op maat en worden door onze vakkundige installateurs bij u thuis ingemeten en gemonteerd.

Wij hebben een terras overkapping laten maken door de firma Kroezon. Kortgezegd: heldere communicatie, afspraak is afspraak, geweldig vakwerk en een mooi eindproduct. Het was een goede samenwerking waar we met plezier op terug kijken.

Van Dorland

Super tevreden met onze Solar screens. Geen boorgaten, geen kabelgootjes, maar wel dezelfde kwaliteit zoals wij van Kroezon gewend zijn.

Fam. Veen

Nadat wij ons huis al eerder hadden voorzien van zonwering, hebben wij nu ook een prachtige tuinkamer laten plaatsen door Kroezon. Vakkundig, kwaliteit en een fijne service.

Mevr. Wanninge

TOPMERKEN VAN KROEZON

Kroezon zonwering Drenthe

Bent u op zoek naar een vooraanstaande topkwaliteit zonwering? Dan bent u bij Kroezon zonwering Drenthe aan het juiste adres. Wij leveren alle soorten zonneschermen van de beste kwaliteit. Verder hebben wij een ruim assortiment waardoor er voor iedere stijl en smaak de juiste zonwering beschikbaar is. Dit komt doordat onze zonweringen en zonneschermen in verschillende kleuren voorradig zijn. Kroezon zonwering Drenthe is gevestigd in Hoogeveen, maar levert overal in Drenthe.

Kroezon zonwering Drenthe en omstreken

Kroezon levert niet alleen vanuit de showroom in Hoogeveen, maar uiteraard in heel Drenthe en omstreken. Hierdoor kunt u alle verschillende zonweringen zoals rolgordijnen en pergola’s bij ons verkrijgen, ook als u wat verder weg woont. Ons personeel is gespecialiseerd en deskundig en kan u alles vertellen over de verschillende zonweringen. Mocht u op zoek zijn naar een type zonwering in Drenthe of omstreken, dan bent u bij Kroezon zonwering aan het juiste adres!

Binnenzonwering Drenthe

Tijdens de warme dagen is het prettig als u zich thuis kunt terugtrekken in een koel huis. Woont u in het noorden van het land? Dan is de binnenzonwering van Kroezon in Drenthe en omstreken een erg handige oplossing. Door zo min mogelijk zon door de ramen heen te laten schijnen, blijft uw woning zo koel mogelijk. Daarnaaast kunnen voorbijgangers ook minder makkelijk bij u naar binnenkijken. Hierdoor creëert deze vorm van zonwering een stukje extra privacy. De verschillende binnenzonweringen die wij in Drenthe en omgeving leveren zijn jaloezieën, plissé gordijnen, rolgordijnen en smartfit gordijnen.

Jaloezieën

Mocht u veel met het licht in huis willen spelen, dan zijn zonwering jaloezieën een interessante vorm van binnenzonwering om naar te kijken. Doordat ze beschikbaar zijn in verschillende lamelbreedtes kunt u zelf kiezen wat het beste past binnen uw woning. Daarbij kunt u bijvoorbeeld een prachtig lijnenspel binnen uw huis creëren. Verder kunt u hierbij kiezen voor een handmatige of elektrische bediening. Door het lijnenspel en lichtinval kunt u precies de juiste sfeer binnen uw woning bepalen. Mocht u daarom op zoek zijn naar een zonwering die u ieder moment kunt verstellen voor de juiste hoeveelheid zonlicht, dan zijn jaloezieën dé oplossing. Mocht u direct willen weten wat de exacte voordelen zijn en welke kleuren er zijn, dan kunt u online de brochure downloaden. Deze kunt u dan thuis rustig doornemen.

Horren

In de zomer is het heerlijk als u in de avond de frissere lucht kunt binnen laten na een warme zomerdag, maar voor u het weet zitten er van die vervelende insecten in uw huis. Door middel van een hor kunnen de insecten buiten de woning worden gehouden. Hierdoor voorkomt u dat vliegen, muggen of wespen langs uw oren vliegen. Er zijn verschillende soorten horren verkrijgbaar bij Kroezon. U kunt voor uw raam bijvoorbeeld een raamhor kiezen en voor uw deur een deurhor. Hierbij kunnen beiden horren op maat worden gemaakt zodat het op iedere deur of raam past. In de showroom kunt u alle verschillende horren bekijken om te kiezen welke het beste bij uw wensen past.

Buitenzonwering Drenthe

Een andere manier om uw woning of kantoorpand koel te houden, is door gebruik te maken van buitenzonwering. In Drenthe kunt u hiervoor uiteraard bij Kroezon terecht! Voor ieder gebouw hebben wij wel een geschikte zonwering verkrijgbaar in de juiste maten en geheel naar uw smaak. Wij laten dan ook alles op maat maken en kijken samen met u naar wat voor u de beste oplossing is. Op de inspiratie pagina vindt u verschillende mooie voorbeelden van buitenzonwering de wij in Drenthe hebben geplaatst.

Knikarmscherm

Knikarmschermen zijn in veel verschillende kleuren en maten te verkrijgen. Daardoor is er voor ieder huis wel een knikarmscherm die passend is en voldoet aan al uw eisen en wensen. Door een zonwering knikarmscherm te hebben kunt u zelf bepalen hoeveel schaduw u wilt. Hierdoor kunt u met het licht spelen, waardoor u voor ieder moment van de dag de juiste hoeveelheid schaduw kunt creëren met het knikarmscherm.

Uitvalscherm

Het verschil tussen een knikarmscherm en uitvalscherm is dat een uitvalscherm als het ware over het raam heen zit, in plaats van dat het aan de bovenkant hangt. Daarbij kunt u een zonwering uitvalscherm elektrisch bedienen. Dat heeft als voordeel dat u niet steeds op hoeft te staan om het scherm handmatig aan te passen. Uiteraard blijft u binnen ook lekker koel, in plaats van in een warm huis, dankzij de zonwerende eigenschappen. Er zijn verschillende versies van een uitvalscherm verkrijgbaar, waardoor er voor iedereen wel een passend uitvalscherm beschikbaar is.

Pergola zonwering

Zoekt u een mooie combinatie van lekker buiten zijn en een vorm van zonwering Dan is een pergola zonwering de perfecte oplossing. Hierbij zijn er verschillende types verkrijgbaar die verschillende weersomstandigheden aan kunnen. Met een pergola zonwering kunt u veel schaduw creëren in de tuin waardoor u gedurende het jaar nog vaak comfortabel buiten kunt zitten. U zit immers droog, waardoor u in het regenachtige Nederland met lekkere temperaturen alsnog buiten kunt zitten. Er zijn diverse soorten verkrijgbaar, waardoor er altijd wel een geschikte variant past naar uw wensen en smaak!

Markiezen

Bij veel karakteristieke en oudere huizen zijn worden markiezen gebruikt als manier om de zon te weren. Deze hebben een zeer klassieke en authentieke uitstraling, wat zeer goed past bij een een huis met geschiedenis. Het versterkt de nostalgische uitstraling, maar het houdt de zon buiten de deur, waardoor de woning koeler blijft dan zonder de markiezen. Daarbij kunnen de markiezen elektrisch worden gemaakt. Dit houdt in dat u niet handmatig de zonweringen hoeft te veranderen. Bij Kroezon zonwering zijn er verschillende soorten markiezen verkrijgbaar. In ons assortiment zitten onder andere een houten markies, aluminium markies en markies op solar. Kortom, door het ruime aanbod zijn er altijd geschikte markiezen voor u te vinden!

Rolluiken zonwering

Rolluiken zijn een vorm van zonwering die een woning of kantoorpand niet alleen koel houdt, maar ook isoleert in de winter, doordat het de warmte binnenhoudt. Daarbij heeft een rolluik ook een inbraakwerende functie. Het is namelijk lastiger in te breken als de rolluiken naar beneden zijn, dan wanneer er geen rolluiken voor een raam zitten. Er zijn verschillende besturingssystemen, zoals een schakelaar, applicatie of afstandsbediening. Daarbij kunnen de rolluiken ook op solar, waardoor dat ook nog eens energie bespaart. Door ons grote aanbod van rolluiken is er zonwering verkrijgbaar waarmee u een isolerende én veilige oplossing heeft!

Solar zonwering

Maak kennis met de voordelen van solar zonwering. Solar zonwering, vertegenwoordigd door solar rolluiken en solar screens, biedt een slimme oplossing voor buitenzonwering met extra voordelen. Solar rolluiken combineren privacy en veiligheid met zonne-energieopwekking, waardoor ze zowel uw comfort als uw energierekening ten goede komen. Solar screens daarentegen zijn ontworpen om uw interieur te beschermen tegen de zon en oververhitting te voorkomen. Of u nu streeft naar energie-efficiëntie, privacy, of bescherming tegen de zon, onze solar zonweringsopties bieden een aantrekkelijke en duurzame oplossing voor elk huis. Lees alles over de voordelen van zonwering op zonne-energie in onze blog.

Terrasoverkapping

Een terrasoverkapping kan het hele jaar blijven staan, waardoor er gerust buiten gezeten kan worden wanneer het lekker weer is. Daarbij kan er in de zomer verkoeling onder worden gezocht. Overkappingen voor het terras kunnen gemaakt worden van verschillende materialen zoals aluminium of glas. Regent het buiten? Dan kunt u lekker buiten blijven en hoeft u niet direct naar binnen te verhuizen. Een terrasoverkapping heeft zo dus een aantal interessante voordelen. Bekijk snel het aanbod om erachter te komen welke het beste bij u past!

Lamellendak overkapping

Niet alleen met jaloezieën kunt u spelen met het licht, ook met een lamellendak overkapping heeft u daar een handige oplossing voor! Schijnt het zonlicht te fel? Dan kunt u het zonnescherm namelijk dichtdraaien, waardoor het licht minder fel wordt. Daarbij is het dak waterdicht als het compleet wordt dichtgedraaid waardoor het zelfs mogelijk is om tijdens een regenbui buiten te zitten. Door het zelf dicht te draaien dak kun je makkelijk het klimaat op uw terras aanpassen. Met een lamellendak overkapping kunt u dus bijna het hele jaar door buiten zitten!

Tuinkamer

Met ons wisselvallige weer is het normaal gesproken niet altijd mogelijk om het hele jaar door in de tuin te zitten, maar mocht u dat wel willen, dan is een tuinkamer dé ideale oplossing. U profiteert van allerlei voordelen van een reguliere huiskamer door de isolatie en beschutting. De tuinkamer kan volledig worden opgebouwd naar uw eigen wensen, waardoor het een extra toevoeging wordt aan uw huis. U kunt direct een offerte online aanvragen voor deze zonwering.

Zonwering accessoires

Er zijn verschillende zonwering accessoires die u kunt toevoegen aan de zonwering om het helemaal af te maken, zoals een app bediening, heater, verlichting of windschermen. Met deze accessoires kunt u uw zonwering net net dat beetje extra geven naar uw eigen smaak. De accessoires die wij verkopen zijn net als onze zonweringen van de beste kwaliteit. Mocht u niet precies weten wat bij uw zonwering past, vraag dan gerust onze specialisten naar persoonlijk advies over onze zonwering accessoires.

Zonwering merken

Als u bij Kroezon kiest voor een zonwering, dan kiest u voor een hoge kwaliteit zonwering waar u jarenlang mee vooruit kunt en uiteraard van de allerbeste zonwering merken! Daardoor heeft u de garantie dat u de beste vorm van zonwering hebt die bij uw woning of kantoorpand past. Een groot voordeel van ons aanbod met diverse merken, is dat u daardoor natuurlijk heel veel keuze heeft uit verschillende stijlen. Mocht u vragen hebben over één van onze zonwering merken, neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom!

Kroezon zonweringspecialist

Kroezon zonweringspecialist is een familiebedrijf in hart en nieren. De familie Kroezon zorgt al meer dan 20 jaar voor de montage en service van zonweringen in Drenthe en omgeving. Onze monteurs komen eers bij u langt om de maten op te nemen. Daardoor weet u zeker dat de zonwering in één keer goed wordt geïnstalleerd. Doordat het product door ons wordt opgemeten, bent u daardoor verzekerd van een perfect passende zonwering. U kunt gerust langskomen in onze showroom waar wij u kunnen voorzien van het beste advies!

Samen met u stellen wij de meest ideale zonwering samen. Dit doen we op basis van onze kennis over zowel alle soorten zonweringen als uw wensen. Voor meer informatie kunt u ons bereiken op het volgende nummer: 0528 350652. Verder kunt u een online offerte aanvragen of langskomen in onze showroom in Hoogeveen.