Tandarts Nieuwegein

Tandartspraktijk Klingeburg

Inschrijven

Op zoek naar een nieuwe en betrouwbare tandartspraktijk? Bij ons ben je van harte welkom! Inschrijven kan aan de balie, telefonisch of met het online inschrijfformulier.

Afspraak maken

Ben je al patiënt bij ons en wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of loop even langs de praktijk.

Spoednummer

Heb je met spoed hulp nodig? Neem dan meteen contact op met de praktijk (030 60 412 37). Praktijk gesloten? Bel dan het regionaal spoednummer (0900 82 122 30).

Video afspelen

Tandartspraktijk in Nieuwegein

Zoekt u een tandarts in Nieuwegein? Kom dan naar tandartspraktijk Klingeburg. Goede mondverzorging is belangrijk voor een stralende lach en  jouw algehele gezondheid. Kwaliteit en persoonlijk contact staan bij ons centraal.

Tandartspraktijk in Nieuwegein

Zoekt u een tandarts in Nieuwegein? Kom dan naar tandartspraktijk Klingeburg. Goede mondverzorging is belangrijk voor een stralende lach en voor jouw algehele gezondheid. Kwaliteit en persoonlijk contact staan bij ons centraal.

Video afspelen

Mondzorg die verder gaat

Consistentie en kwaliteit zijn onze hoogste prioriteiten. Daarnaast vinden we het belangrijk dat jij je te allen tijde op je gemak voelt bij ons. Om deze persoonlijke en laagdrempelige benadering te waarborgen, hebben we een aantal richtlijnen opgesteld die jouw beleving zo prettig mogelijk maken.

Vaste tandarts

Bij ons heb je een vaste tandarts met wie je een band opbouwt. Zo weet je altijd wat je kunt verwachten.

Nieuwste technieken

Wij zijn een moderne praktijk met de nieuwste (3D) technieken en apparatuur.

Duidelijkheid

Bij ons is het belangrijk dat de behandelopties en eventuele risico's en kosten vooraf duidelijk worden besproken.

Hygiëne

Wij werken volgens hygiëneprotocollen van de KNMT-richtlijn 'infectiepreventie' om een veilige en schone omgeving te kunnen waarborgen.

Vertrouwde sfeer

Wij nemen ruim de tijd om de behandeling zo comfortabel mogelijk te maken, zodat je met een gerust hart in de stoel ligt.

Gratis parkeren

Naast dat de praktijk goed bereikbaar is, zijn er voldoende gratis parkeerplekken.

Wat onze patiënten zeggen