Revolution Slider

About Founder

dag en nacht persoonlijk bereikbaar

Welkom op de website van Uitvaartverzorging Dillema.

Een klein bedrijf dat ik – Astrid van Staa - ruim 20 jaar geleden uit liefde voor het uitvaartvak ben gestart in de regio Nieuwegein, Utrecht en omstreken.

Neem contact op met mij
//dillemauitvaartverzorging.nl/wp-content/uploads/2022/09/Astrid-tranp-22.png
Services

 

Het overlijden van iemand die we liefhebben is een ingrijpende gebeurtenis. De zorg voor de uitvaart en het regelen van alles wat daarbij komt kijken, neem ik u graag uit handen. Mijn jarenlange ervaring in de uitvaartzorg heeft mij geleerd hoe belangrijk het is om nabestaanden te steunen in deze emotionele dagen. Om bereikbaar voor ze te zijn en aandacht te hebben voor de gevoelens van hen die achterblijven.

De manier waarop ik mijn werk doe, draait om persoonlijke aandacht en begeleiding. Met mijn inlevingsvermogen, ervaring en oog voor detail, help ik u om de uitvaart van uw dierbare tot een heel persoonlijk afscheid te maken. Ongeacht uw levensovertuiging, in stijl en met respect en ruimte voor gevoelens en herinneringen.
U heeft zo alle rust en tijd om die belangrijke laatste dagen van afscheid op een voor u passende manier in te vullen.

Als toegewijd uitvaartleidster kunt u 24 uur per dag op mij rekenen. En vanaf de melding van overlijden tot en met het nagesprek na de uitvaart heeft u alleen met mij te maken.
Wat ik allemaal voor u kan betekenen vindt u verderop mijn website.

Ik hoop u van dienst te mogen zijn.
Hartelijke groet,

Een klein bedrijf dat ik – Astrid van Staa - ruim 20 jaar geleden uit liefde voor het uitvaartvak ben gestart in de regio Nieuwegein, Utrecht en omstreken.

Openingstijden

  • Dagelijks
    24 uur per dag
  • Bel met
    06 - 51 55 91 49

Contact