Aankomende evenementen

Paasbrunch

31 maart + 1 april

Bierbus & BBQ

24 februari

Ons restaurant

Je voelt je snel thuis in ons restaurant, er heerst een ongedwongen en hartelijke sfeer. Je kunt er zowel binnen als op het zonnige terras genieten van een vers gezet kopje koffie, een verfrissend drankje of (speciaal)biertje van de tap. Onze gevarieerde menukaart biedt voor elk wat wils.
Of je nou kiest voor een bitterhap bij de borrel, een eenvoudige lunch of een uitgebreid diner, alles wordt met dezelfde aandacht en passie gemaakt. Stap eens bij ons binnen en ervaar het zelf, je bent van harte welkom.

Hotel

Dit gastvrije hotel ligt in Drenthe, midden tussen de 18 holes van Golfbaan Martensplek, met in de nabije omgeving enkele prachtige natuurgebieden waaronder het Mantingerzand. Je stapt, na een uitgebreid ontbijt, zo vanuit het hotel de natuur in of de auto in richting je werk. De natuur in Drenthe heeft vele gezichten; kleinschaligheid, historie, cultuur en natuur wisselen elkaar af. Het hotel beschikt over verschillende mooie fiets en wandelroutes, die u door dit prachtige landschap leiden.

Recensies

"Klein gezellig hotel in een mooie, rustige omgeving. Golfbaan ligt tegen het hotel aan. Wij kwamen er alleen voor een overnachting en ontbijt. We kwamen pas 's avonds laat aan bij het hotel, de eigenaren waren zo vriendelijk om nog op ons te wachten en binnen te laten. Het ontbijt was goed verzorgd, veel verschillende soorten broodjes, maar ook yoghurt etc."
Elise IJmker
GOOGLE REVIEW
"Heb vanuit hier mijnen eersten treden op den golf-course gezet! Den ontvangst is gastvrij en vriendelijk. Het hotel bezit eenen goeden keuken. Den kamer was proper en functioneel, zonder franje, ingericht. 1 puntje van kritiek, er was geenen koelkast op den kamer! Dit in verband met mijnen medicatie. Het verblijf was prettig en voor herhaaling vatbaar!"
Erna Latta
GOOGLE REVIEW
"Beetje gedateerde kamers en meubilair maar prima te doen voor een overnachting of twee. Restaurant bediening was ook zeer aardig en super lekker gegeten."
Dirk van der Lee
GOOGLE REVIEW
"De ligging en de sfeer zijn top de bediening is hartelijk en oprecht en op het buitenterras is het met goed weer heerlijk genieten wij zijn geen golfers dus daar geen oordeel over. De kamers zijn basic maar schoon het eten is niet echt prijs kwaliteit, maar wel met aandacht bereidt De omgeving nodigt uit om te wandelen en te fietsen en de mogelijkheden zijn enorm"
Fralia
GOOGLE REVIEW

Vragen?

Heb je vragen of opmerkingen? Wij horen graag van jou! Neem op je gemak contact met ons op via een van de volgende methoden:
Copyright 2023-2024 Hotel Restaurant Martensplek